Duurzaamheid

“Duurzaam ondernemen is voor ons geen modieuze uitdrukking, maar een vanzelfsprekend onderdeel van de beleidsvoering.”

Duurzaamheid foto

We staan allemaal voor de grote uitdaging om de gebouwde omgeving in 2050 energieneutraal te laten zijn. Wij willen onze klanten, waaronder veel woningcorporaties en vastgoedeigenaren, ook hierin (blijven) bedienen en ontzorgen. PHB West heeft een speciaal team “duurzaamheid & innovatie” dat zich enkel en alleen bezig houdt met het bedenken en ontwikkelen van slimme duurzame concepten voor onze klanten. Ons team werkt daarbij nauw samen met leveranciers van innovatieve producten die de bouw zullen gaan veranderen.

Ons team kijkt verder dan alleen het opwaarderen van een energielabel en ontwikkelt volledig zelfvoorzienende concepten op het gebied van energie. Wij willen onze kennis graag beschikbaar stellen aan onze klanten en ze adviseren in slimme, rendabele oplossingen. Wij willen onze klanten blijven verrassen.

Goede gezondheid en welzijn

De gezondheid van de medewerkers speelt bij ons een grote rol. Om dit te waarborgen hebben wij:

  •  verstelbare bureau’s

Duurzame steden en gemeenschappen

Binnen PHB hebben wij een team opgesteld die zich richt op duurzaamheid, circulariteit en nieuwe innovaties. Op deze manier kunnen wij de opdrachtgever adviseren in het maken van de beste keuzes passend bij de organisatie.

Responsible consumption and production

PHB ziet de noodzaak van circulair bouwen. Daarom is er binnen PHB iemand aangesteld die alles weet van circulair bouwen en de opdrachtgever kan adviseren in het maken van bewuste keuzes. Denk aan een manier van bouwen en het kiezen van de bouwmaterialen.

Klimaatactie

PHB vindt het belangrijk bezig te zijn met het reduceren van het klimaat.

  • Op kantoor wordt gepromoot om zo min mogelijk te printen.
  • Er is een duurzaamheidsflits onder alle medewerkers van PHB om bewustwording te creëren.

Partnerschap-om-doelstellingen-te-bereiken

Kennisdelen en transparantie is volgens PHB een van de voorwaarden om te verduurzamen. Daarom heeft PHB een ketensamenwerking om snel en efficiënt kennis te delen en panden te verduurzamen. Ook zijn we bezig met het opzetten van een duurzaamheid & innovatie samenwerking binnen de ASVB groep. Van en met elkaar moeten we leren.